Sibiu Bike City, aproape 70.000 de utilizări în şapte luni de funcţionare

Bicicletele din sistemul Sibiu Bike City au fost utilizate în primele şapte luni de la darea în funcţionare de aproape 70.000 de ori.

159 afișări
Imaginea articolului Sibiu Bike City, aproape 70.000 de utilizări în şapte luni de funcţionare

Primăria Municipiului Sibiu, Facebook

Primăria Sibiu anunţă că sistemul Sibiu Bike City, deschis în aprilie 2022, a înregistrat în cele 7 luni de funcţionare 69.704 utilizări, fie în baza unui abonament, fie în sistem de închiriere orară sau pe zi.

Până în prezent s-au achiziţionat 15.136 de abonamente. În total, bicicletele Sibiu Bike City au fost pe trasee timp de 174.613 ore.

Bicicletele vor fi introduse în depozit pe perioada iernii, întrucât temperaturile au scăzut sub 0 grade noaptea.

În perioada 5-9 decembrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public se va ocupa de ridicarea din teren a bicicletelor şi transportul acestora în depozit, unde vor rămâne până în primavara anului viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici