Sibiu: Doi muncitori care lucrau la extinderea mall-ului, la spital după prăbuşirea unei schele

Doi muncitori care lucrau la extinderea mall-ului din Sibiu au fost răniţi, luni, după ce o schelă s-a prăbuşit peste ei. Aceştia au fost transportaţi la spital cu fracturi la nivelul picioarelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

121 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Doi muncitori care lucrau la extinderea mall-ului, la spital după prăbuşirea unei schele

Sibiu: Doi muncitori care lucrau la extinderea mall-ului, la spital după prăbuşirea unei schele

Liliana Nenciu, purtător de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, a transmis, luni, că doi bărbaţi de 40, respectiv 45 de ani, au fost transportaţi la spital cu fracturi şi contuzii după ce o schelă s-a prăbuşit peste ei în timp ce lucrau la extiderea mall-ului din oraş.

„Cei doi bărbaţi de 40 şi 45 de ani, din Braşov, au fost duşi UPU Sibiu, unul cu fractură de femur, iar celălalt cu contuzie şi posibil fractură de membru inferior. Nu au alte probleme. Se pare că a căzut o schelă peste ei”, a spus Nenciu.

În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a deschis o anchetă, deoarece cei doi bărbaţi erau în timpul serviciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici