Sibiu: Programul teraselor, limitat. În zona istorică a oraşului, purtarea măştii este recomandată toată ziua

  • Programul de lucru al teraselor din Sibiu va fi limitat,
  • În zona istorică a oraşului, purtarea măştii este recomandată pe tot parcursul zilei.
  • Măsurile intră în vigoare 15 august, la ora 00:00 şi se aplică pentru o perioadă de 14 zile, cu posibilitate de prelungire.
3401 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Programul teraselor, limitat. În zona istorică a oraşului, purtarea măştii este recomandată toată ziua

Mediafax

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sibiu a decis ca programul de lucru al teraselor să fie limitat, în intervalul orar 6.00-24.00.  În zona istorică a oraşului, purtarea măştii este recomandată toată ziua, anunţă Prefectura Sibiu.

”Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturi alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea se va desfăşura în intervalul orar 06:00-24:00”, a stabilit CJSU.

În zona istorică a municipiului Sibiu se recomandă purtarea măştii pe toată perioada zilei, potrivit sursei citate.

Măsurile intră în vigoare 15 august, la ora 00:00 şi se aplică pentru o perioadă de 14 zile, care poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici