Sibiu: Şase răniţi, între care trei copii, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit pe DN 1, în zona localităţii Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, accidentul producându-se pe fondul vitezei neadaptate la condiţii de ploaie, carosabil umed şi drum în curbă.

429 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Şase răniţi, între care trei copii, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1

Sibiu: Şase răniţi, între care trei copii, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un accident rutier grav s-a produs, duminică, pe DN 1, în zona localităţii Porumbacu de Jos.

"Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Şoferul unui autoturism care circula spre Sibiu, în curbă, pătrunde uşor pe contrasens şi loveşte o maşină condusă regulamentar, proiectând-o în afara drumului. Din cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţii de ploaie, carosabil umed şi drum în curbă", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, cinci persoane - doi adulţi şi trei copii - aflate în maşina care a fost lovită au fost rănite, iar traficul a fost complet blocat pentru aproximativ o oră.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat că şase persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fără a fi necesară intervenţia echipajului de descarcerare.

"Toate persoanele sunt conştiente", a declarat Bianca Săbău.

Cinci dintre cele şase persoane rănite au fost transportate la spitale din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, Decebal Todăriţă, a precizat că doi adulţi - un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 36 de ani - au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU.

"După primele investigaţii, bărbatul a fost diagnoscticat cu fracturi costale, traumatism cranio-cerebral şi o posibilă ruptură de ficat. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism toracic, contuzie la glezna reaptă şi contuzie la cotul stâng. Alţi trei pacienţi, toţi copii, au fost transportanţi la Spitalul de Copii Luther", a declarat Decebal Todăriţă.

În judeţul Sibiu plouă încă de sâmbătă seara, iar poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici