Sibiu: Un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu două tiruri, pe DN7

Un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu două tiruri, luni dimineaţă, pe DN7, în zona localităţii Boiţa din judeţul Sibiu, în urma accidentului şoferul autocarului rămânând încarcerat, iar traficul în zonă este blocat.

1286 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu două tiruri, pe DN7

Sibiu: Un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu două tiruri, pe DN7

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, primele date arată că autocarul s-a ciocnit cu două tiruri.

"Traficul pe DN 7, între Sibiu şi Vâlcea, este blocat în zona localităţii Boiţa, după ce un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu două tiruri", a declarat Luciana Balteş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Laurenţiu Anastasiu, a spus, la randul său, că şoferul autocarului este încarcerat la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit aceleiaşi surse, nu există informaţii că vreun pasager ar fi fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici