Sibiu: Un mort şi doi răniţi după ce un autoturism s-a izbit de un TIR

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe Drumul Naţional 1D, în judeţul Sibiu, după ce un autoturism a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR.

131 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un mort şi doi răniţi după ce un autoturism s-a izbit de un TIR

Sibiu: Un mort şi doi răniţi după ce un autoturism s-a izbit de un TIR (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Accidentul s-a produs pe DN 1D, care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Ocna Sibiului, la intersecţia cu un drum judeţean.

Bogdan Maxim, şeful Serviciului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu, a declarat că din primele cercetări reiese că şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă uşoară, astfel că maşina a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR.

În urma impactului, unul dintre pasagerii autoturismului, un bărbat de 60 de ani, a murit pe loc, iar şoferul şi o tânără au fost transportaţi la spital.

"O femeie de 27 de ani are traumatism cranio-cerebral sever, este în investigaţii şi va rămâne internată, iar bărbatul de 32 de ani, şoferul autoturismului, este în stare bună şi e posibil să poată părăsi spitalul", a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit poliţiştilor, şoferul este fiul bărbatului care a murit, iar tânăra este logodnica şoferului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici