Sile Cămătaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Decizia este definitivă

Vasile „Sile” Cămătaru a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 6 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care acesta este acuzat de proxenetism. Decizia este definitivă.

1337 afișări
Imaginea articolului Sile Cămătaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Decizia este definitivă

Sile Cămătaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. Decizia este definitivă

Vasile („Sile”) Cămătarul trebuie să execute, pe lângă cei 6 ani de închisoare, şi restul de 1.210 zile de închisoare, rămase dintr-o pedeapsă mai veche de 13 ani de închisoare (dispusă de instanţa supremă). Aceste 1.210 zile nu au mai fost executate de Cămătaru deoarece a fost eliberat condiţionat.

Prin decizie, Curtea de Apel Bucureşti a revocat, astfel, eliberarea condiţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici