Simona Halep a prezentat la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon. Mii de persoane au fost prezente / FOTO

Simona Halep a prezentat la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon, prilej de sărbătoare pentru locuitorii oraşului, dar şi pentru turiştii aflaţi în aceste zile pe litoral. Mii de persoane au fost prezente.

1455 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a prezentat la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon. Mii de persoane au fost prezente / FOTO

Simona Halep prezintă la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon. Mii de persoane prezente / FOTO

Festivităţile organizate de autorităţile locale au început la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, prima parte a evenimentului desfăşurându-se la bordul unui autobuz etajat.

De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon şi-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Pentru a asigura fluenţa traficului, în intervalul orar 16.00 - 18.00, circulaţia autovehiculelor a fost restricţionată pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecţia cu strada Traian şi pe strada Traian până la intersecţia cu strada Termele Romane.

În jurul orei 17.30, Simona Halep a urcat pe scena amenajată în Piaţa Ovidiu, unde a fost aplaudată de miile de persoane venite să o aclame.

Pe scenă, Simona Halep a ridicat trofeul de la Wimbledon, fiind aplaudată de mulţime. Sportiva a spus că i se pare minunat tot ce se întâmplă la Constanţa şi a adresat noi mulţumiri tuturor.

Simona Halep a povestit mulţimii cum a început să joace tenis, când a câştigat primul trofeu, respectiv la 6 ani şi jumătate.

Sportiva a spus că obiectivul său principal este acum olimpiada şi ţinteşte o medalie, indiferent de care, „medalie să fie”.

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănţeancă a fost al doilea titlu de Mare Şlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

 

 

Taguri:
halep,
constanţa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici