Simona Halep s-a vaccinat mai devreme cu Pfizer

Simona Halep a făcut rapelul cu două zile mai devreme ca să nu se simtă rău în drumul spre Miami.

475 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a vaccinat mai devreme cu Pfizer

Simona Halep s-a vaccinat mai devreme cu Pfizer

Simona va zbura vineri la turneul WTA 1000 din SUA şi a cerut mai devreme a doua doză de vaccin.

Halep s-a vaccinat la Institutul Cantacuzino din Capitală cu Pfizer.

Simona Halep a fost infectată cu COVID-19 în toamna anului 2020, iar după ce s-a vindecat a afirmat că atunci când va avea posibilitatea se va vaccina împotriva acestui virus.

După revenirea de la Australian Open, Simona Halep s-a vaccinat şi i-a îndemnat şi pe ceilalţi să se vaccineze, pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici