Simulare de cutremur. Cel mai amplu exerciţiu din anul 2019 se va desfăşura în sediul unei companii în care zilnic lucrează mii de persoane

Cel mai mare exerciţiu de simulare a intervenţiei în caz de cutremur se desfăşoară joi dimineaţa, în Capitală, potrivit unui anunţ al ISU Bucureşti – Ilfov. Acţiunile se vor desfăşura în cadrul unui sediu al unei companii unde zilnic lucrează 2.500 de persoane.

1239 afișări
Imaginea articolului Simulare de cutremur. Cel mai amplu exerciţiu din anul 2019 se va desfăşura în sediul unei companii în care zilnic lucrează mii de persoane

Cel mai mare exerciţiu de simulare a intervenţiei în caz de cutremur se desfăşoară joi în Capitală

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, MEDIAFAX de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov, cel mai amplu exerciţiu din anul 2019, pentru verificarea modului de răspuns în cazul unui seism se va desfăşura joi, de la ora 10.00.

Acţiunile ce privesc gestionarea situaţiei de urgenţă de către salvatorii din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov se vor desfăşura în cel mai mare sediu al unei companii din România, în care îşi desfăşoară activitatea peste 2.500 de angajaţi zilnic.

„Vor fi puse în aplicare procedurile de lucru aferente situaţiilor tactice, care implică stingerea de incendii, salvarea persoanelor surprinse sub dărâmături sau la înălţime, triajul victimelor în puncte medicale avansate, acordarea primului ajutor calificat şi transportul acestora la spitale. Acţiunile pentru intervenţie se vor desfăşura şi cu sprijinul altor instituţii din cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti”, arată ISU Bucureşti – Ilfov.

ISU menţionează că verificarea modului de intervenţie în cazul unui seism se realizează periodic, pentru pregătirea efectivelor proprii şi în regim integrat, cu celelalte instituţii care au rol de asigurare a managementului situaţiilor de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici