Sindicat Europol: Poliţiştii din Capitală, chemaţi de acasă, de „dragul” lui Cîţu

  • Sindicatul Europol susţine că vineri toţi poliţiştii din Capitală au fost chemaţi de acasă şi le-au fost suspendate zilele de repaus şi timpul de refacere.
  • Acestora li s-ar fi comunicat că vor intra în serviciu şi sâmbătă şi duminică „de dragul lui Cîţu”.
1001 afișări
Imaginea articolului Sindicat Europol: Poliţiştii din Capitală, chemaţi de acasă, de „dragul” lui Cîţu

Ce spune sindicatul Europol

Sindicaliştii de la Europol spun că acest lucru s-a întâmplat după ce premierul s-a plâns că nu i-a mai văzut pe poliţişti amendând oameni.

„Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi li s-au suspendat zilele de repaus şi timpul de refacere a capacităţii de muncă. Fără nicio explicaţie şi fără să li se prezinte înscrisuri, poliţiştilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat <telefonic> de către şefi că vor intra în serviciu şi sâmbătă şi duminică de <dragul> lui Cîţu. După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că poliţiştii <s-au retras> şi nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare şi eficienţă”, au postat reprezentanţii Sindicatului Europol vineri seara pe Facebook.

Alertă în Capitală! Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi li s-au suspendat zilele de repaus şi timpul de...

Publicată de Sindicatul Europol pe Vineri, 26 martie 2021

 

Mai mult, aceştia acuză că poliţiştii au fost delegaţi împotriva voinţei lor: „poliţişti de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competenţă de a aplica sancţiuni la Legea 55/2020, şi au fost trimişi să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii”.

Sindicaliştii denunţă „modul abuziv” în care s-a procedat şi spun că unora dintre poliţişti „nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceştia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fişa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare şi să amendeze populaţia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici