Site dedicat monitorizării infrastructurii din România, lansat luni în mediul online

O publicaţie specializată în monitorizarea infrastructurii din Romania a fost lansată luni, 1 februarie, de către editorii luju.ro, sub denumirea Lumea infrastructurii.

1117 afișări
Imaginea articolului Site dedicat monitorizării infrastructurii din România, lansat luni în mediul online

Site dedicat monitorizării infrastructurii din România, lansat luni în mediul online

Lumea infrastructurii - care intră în sfera publicaţiilor Lumea Justitiei, Lumea Juridică şi Lumea Banilor - îşi propune să analizeze lipsa autostrăzilor la 31 de ani de la Revoluţie şi la peste 14 ani de la intrarea în Uniunea Europeană.

Infrapress.ro are secţiuni generale de legislaţie, interviuri, investigaţii şi categorii de infrastructură şi transport: aerian, terestru, căi ferate, metrou.

În ziua lansării, site-ul publică un memorandum semnat de Guvern prin care sunt excluse de la licitaţiile pentru infrastructura – autostrăzi şi căi ferate - companiile chinezeşti, decizie pe care vicepremierul Dan Barna o explică ca pe o consecinţă firească a nerespectării sandardelor europene. 

„De luni 1 februarie 2021, când lansăm publicaţia on-line Lumea Infrastructurii - www.infrapress.ro, veţi putea citi materiale de top – dezvăluiri şi anchete – care va vor face să înţelegeţi nu doar de ce nu avem încă drumuri europene, dar mai ales care sunt cauzele şi cine sunt responsabilii pentru aceste stagnări. Vom fi fără milă!”, a fost mesajul adresat la lansarea site-ului de către editorul Răzvan Savaliuc.

În România ar trebui să avem minim 200 km de autostradă operaţionali în fiecare an, însă, în practică, dacă se inaugurează 30 km de autostrada într-un an, este opinia editorului, care identifică corupţia, legislaţia deficitară, dar şi fluctruaţiile de miniştri printre cauzele declinului la acest capitol. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici