Site-ul cu toate angajările de la stat, creat cu 500 de euro de un tânăr de 25 de ani

Cristian Botan, un tânăr de 25 de ani, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), a avut o idee de business care presupune transparentizarea locurilor de muncă de la stat.

1531 afișări
Imaginea articolului Site-ul cu toate angajările de la stat, creat cu 500 de euro de un tânăr de 25 de ani

Site-ul cu toate angajările de la stat, creat cu 500 de euro de un tânăr de 25 de ani

Astfel, în luna martie a acestui an prima variantă a site-ului de publicare a locurilor de muncă din sectorul public sau "varianta beta", aşa cum îi spune fondatorul, a fost lansată după o investiţie de 500 de euro.

În acelaşi timp, nicio autoritate sau instituţie publică nu a fost în stare să centralizeze toate locurile de muncă disponibile în sectorul public pentru a le transparentiza la nivelul întregii pieţe a muncii, nu numai al persoanelor familiare instituţiilor de stat.

Spre exemplu, printre ofertele de muncă de la stat disponibile ieri pe site-ul PublicJob.ro se numără funcţiile de director general şi director general adjunct (Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale), consilier asistent pentru Consiliul Judeţean Ilfov, inspector asistent în cadrul Primăriei Municipiului Săcele sau director executiv pentru Poliţia Locală a Municipiului Vaslui.

Citeşte mai multe despre site-ul cu toate angajările de la stat pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici