Situaţie alarmantă în Caraş-Severin. Grădiniţă vandalizată în miezul nopţii

  • O grădiniţă din judeţul Caraş-Severin a fost vandalizată în miezul nopţii.
  • Suspectul e un bărbat de 39 de ani, care a spart cu un ciocan un geam termopan, un contor de curent şi un laptop, răvăşind mai multe bunuri.
162 afișări
Imaginea articolului Situaţie alarmantă în Caraş-Severin. Grădiniţă vandalizată în miezul nopţii

Situaţie alarmantă în Caraş-Severin. Grădiniţă vandalizată în miezul nopţii

Poliţiştii din Anina au identificat marţi un bărbat de 39 de ani din Anina, bănuit că în cursul nopţii anterioare a intrat într-o grădiniţă din localitate şi a distrus folosindu-se de un ciocan, un geam termopan, un contor de curent şi un laptop, răvăşind mai multe bunuri, fără a fura ceva.

Poliţiştii continuă cercetările pentru distrugere.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, transmite IPJ Caraş Severin.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Anina, Marian Mesinschi, a declarat, conform Banat TV, că în ultima vreme sunt foarte multe astfel de cazuri şi a dat exemplul unei asistente căreia i-a fost devastată casa de 5 ori în ultimii doi ani, autorii nefiind prinşi nici acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici