Situaţie de urgenţă la Ministerul Sănătăţii. Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator / UPDATE: Medici: Este în stare gravă, pe secţia ATI

Valentin Crăciun, membru al unui sindicat din sănătate, a intrat în stop cardio-respirator în timpul întâlnirii pe care o avea cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi cu alţi reprezentanţi ai instituţiei. Primul ajutor i-a fost acordat de cei care participau la discuţii.

574 afișări
Imaginea articolului Situaţie de urgenţă la Ministerul Sănătăţii. Un sindicalist a intrat în stop cardio-respirator / UPDATE: Medici: Este în stare gravă, pe secţia ATI

Situaţie de urgenţă la Ministerul Sănătăţii. Un sindicalist, în stop cardio-respirator

"Este vorba despre un stop cardio-respirator, pe fondul unei suferinţe cardiace mai vechi. În acest moment, pacientul are puls, are tensiune, a fost detubat şi încearcă să vorbească. Nu am acţionat singur, ci împreună cu colegii de la Federaţia Ambulanţa", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Grasu.

La faţa locului au ajuns două ambulanţe. Bărbatul are în jur de 60 de ani.

Medici, despre sindicalistul Valentin Crăciun: Este în stare gravă, pe secţia ATI

Medicii de la Spitalul Universitar susţin că starea sindicalistului care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unei întâlniri de la Ministerul Sănătăţii, Valentin Crăciun, este gravă, acesta fiind internat pe Secţia de Terapie Intensivă.

"Pacientul este în stare gravă. În acest moment este supus mai multor investigaţii de specialitate. Este internat pe secţia de terapie intensivă", a declarat, pentru Mediafax, Leonard Grecescu, purtător de cuvânt al Spitalului Univesitar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici