Situaţie în continuare explozivă în cazul Djokovic. Fratele lui „Nole”: „Vor să-l aresteze”

  • Judecătorul Kelly a ridicat ordinul de interdicţia de a intra în Australia pentru numărului 1 mondial, care va fi eliberat cu efect imediat şi va putea începe antrenamentele.
  • Guvernul federal ar putea însă anula decizia, iar fratele lui Nole vorbeşte despre arestare.
  • Guvernul australian dezminte varianta lansată de fratele lui Novak.
1684 afișări
Imaginea articolului Situaţie în continuare explozivă în cazul Djokovic. Fratele lui „Nole”: „Vor să-l aresteze”

Situaţie în continuare explozivă în cazul Djokovic. Fratele lui „Nole”: „Vor să-l aresteze”

„O decizie nerezonabilă”. Cu aceste cuvinte, judecătorul Anthony Kelly a decis că Novak Djokovic, 34 de ani, poate rămâne pe pământ australian.

Pentru moment, numărul 1 mondial a câştigat bătălia şi va putea părăsi groaznicul Park Hotel, unde a fost „reţinut” şi să înceapă pregătirea pentru Australian Open de la Melbourne, pe care va încerca să-l câştige pentru a 10-a oară în carieră.

Situatia nu este încă rezolvată, pentru că Novak ar putea fi oprit din nou de poliţia de frontieră. Motivul? Departamentul de Imigrare din Australia vrea să anuleze decizia judecătorului Kelly.

Fratele numărului 1 mondial, Djorde, directorul turneului de la Belgrad, i-a spus jurnalistului sârb Sasha Ozmo că numărul 1 mondial este din nou în arest: „Singurul lucru de făcut este să dai ştirea cât mai mult, pe cât posibil. Ei vor să-l aresteze din nou pe Novak, care în prezent este închis cu avocaţii săi în biroul unde au urmărit audierea. Ei nu ştiu ce să facă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici