Socrul lui Traian Băsescu a murit la 96 de ani

Socrul fostului preşedinte Traian Băsescu, Gheorghe Andruşca, în vârstă de 96 de ani, care era internat la un cămin de bătrâni din localitatea suceveană Ilişeşti, a decedat joi, trupul neînsufleţit al acestuia fiind depus la Biserica ”Sfânta Treime” din cartierul Burdujeni din Suceava.

29589 afișări
Imaginea articolului Socrul lui Traian Băsescu a murit la 96 de ani

Traian Basescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Gheorghe Andruşca a murit, joi după-amiază, la căminul de bătrâni din Ilişeşti, trupul acestuia fiind depus la Biserica ”Sfânta Treime” din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

Socrul fostului preşedinte va fi înmormântat sâmbătă, a declarat pentru MEDIAFAX primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, sunt în drum spre Suceava.

Gheorghe Andruşcă, în vârstă de 96 de ani, era internat din 2012 la un cămin de bătrâni din localitatea suceveană Ilişeşti.

Soacra lui Traian Băsescu, Aurora Andruşca, a murit în anul 2012, la vârsta de 83 de ani, femeia suferind de boli cronice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici