Şofer amendat: Nu am voie să deschid geamul, aşa scrie, aşa mi-a zis toată poliţia

Un bărbat din Bunghea de Jos, judeţul Argeş, a fost amendat şi a rămas fără permis după un conflict pe care l-a avut cu un poliţist în trafic. Şoferul nu a vrut să îi dea agentului actele sale, de teamă că i le contamina cu virusul ucigaş.

3939 afișări
Imaginea articolului Şofer amendat: Nu am voie să deschid geamul, aşa scrie, aşa mi-a zis toată poliţia

VIDEO Şofer amendat: Nu am voie să deschid geamul, aşa scrie, aşa mi-a zis toată poliţia

În momentul în care şoferul a fost oprit şi i s-au cerut documentele, discuţia din acesta şi poliţist a degenerat, şoferul refuzând să-i înmâneze buletinul agentului de frică să nu fie infectat de coronavirus.

Tot incidentul a fost filmat şi postat pe Youtube.

Pe imaginile se aude cum agentul de poliţie îi spune şoferului: „Vă rog frumos să-mi prezentaţi buletinul şi permisul”.

Acesta i le arată însă pe geam, spunând: „Nu am voie să deschid geamul, aşa scrie, aşa mi-a zis toată poliţia”.

La un moment dat tânărul i de adresează poliţistului: „Nu mai băgaţi mâna la mine… Mă agresaţi. Aţi băgat (mâna – n.r.) la mine, în maşina mea, în spaţiul privat, mâna (…) Uitaţi aici documentul, nu vi-l dau în mână”.

Agentul insistă însă să i le înmâneze.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul avea avarii la sistemul de lumină. Poliţistul i-a solicitat acestui să prezinte autorizaţia de reparaţie, apoi i-a cerut documentele.

În cele din urmă, tânărul, care conducea o maşină înmatriculată în străinătate şi cu volan pe partea dreaptă, a fost amendat cu câte 580 de lei pentru că nu a respectat dispoziţiile agentului de circulaţie şi pentru uzura anvelopelor. În plus, i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile şi certificatul de înmatriculare.

În cazul agentului au fost dispuse verificări cu privire la modul de acţiune, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
permis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici