Şofer din Alba, filmat pe contrasens. Bărbatul conducea noaptea pe A1, în condiţii de ceaţă. VIDEO

Un şofer a fost filmat pe Autostrada A1 Sibiu - Deva în timp ce conducea pe contrasens, pe întuneric şi ceaţă.

695 afișări
Imaginea articolului Şofer din Alba, filmat pe contrasens. Bărbatul conducea noaptea pe A1, în condiţii de ceaţă. VIDEO

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A1, a fost făcut de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens şi a fost postat pe Facebook.

Cel care a filmat spune că numărul maşinii era de Bucureşti.

Potrivit postării, imaginile sunt din noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, în zona localităţii Şibot din Alba.

În imagini se vede cum maşina se deplasează pe contrasens pe întuneric şi ceaţă.

„Nu ai luat număr? Ai anunţat Poliţia? Trebuie să înţelegem că poate face accident mortal, omul ăsta nu trebuie să mai aibă permis”, comentează un utilizator.

 

 

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici