Şofer fără permis, prins după o urmărire ca-n filme în Craiova

  • Un şofer fără permis a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o urmărire ca-n filme în Craiova.
  • Maşina se deplasa sinuos, astfel că poliţiştii au încercat s-o oprească.
  • Şoferul şi-a continuat drumul, a lovit un gard, apoi a ieşit din maşină şi a sărit gardul.
2380 afișări
Imaginea articolului Şofer fără permis, prins după o urmărire ca-n filme în Craiova

Şofer fără permis, prins după o urmărire ca-n filme în Craiova

Poliţiştii din Craiova şi un poliţist de la grupa canină au observat un autoturism care se deplasa sinuos şi care, la vederea poliţiei, a mărit viteza de deplasare.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din Craiova.

Urmărirea s-a terminat la intersecţia străzilor Arnota cu strada Corcova din Craiova, unde şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, iar ulterior, pentru a-şi asigura scăparea, a sărit gardul, fiind prins în curtea imobilului respectiv.

Conform IPJ Dolj, şoferul are 37 de ani şi este din Craiova.

Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, şoferul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice pentru alcoolemie.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici