Şofer încătuşat în Constanţa după ce a produs un accident şi apoi a provocat scandal la spital

Un şofer din judeţul Constanţa a fost încătuşat, marţi, după ce, băut fiind, a făcut un accident, după care scandal la spital.

376 afișări
Imaginea articolului Şofer încătuşat în Constanţa după ce a produs un accident şi apoi a provocat scandal la spital

Un şofer beat din Constanţa a fost încătuşat după ce a făcut accident şi apoi a provocat scandal la spital

Accidentul s-a produs marţi la intersecţia DN 2A cu strada Teiului din oraşul Ovidiu. Aici, două autoturisme - primul condus de un bărbat de 27 de ani, iar cel de-al doilea de o femeie de 34 de ani - s-au ciocnit.

Din impact, prima maşină a părăsit şoseaua şi a izbit un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani.

Primul şofer implicat a fost rănit, iar potrivit Poliţiei Constanţa, în urma testării cu aparatul etilotest a reieşit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru prelevarea de mostre biologice, însă acolo a avut un comportament recalcitrant şi nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătuşat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici