Şofer oprit în trafic către poliţist: " Pe Waze arată că sunteţi pe cealaltă stradă"

  • Ministerul Afacerilor Interne a publicat duminică pe pagina de Facebook un dialog între un poliţist de la rutieră şi un conducător auto.
  • Conducătorul auto a spus poliţiştilor: Nu aici trebuie să fiţi. Pe Waze arată că sunteţi pe cealaltă stradă.
18867 afișări
Imaginea articolului Şofer oprit în trafic către poliţist: " Pe Waze arată că sunteţi pe cealaltă stradă"

Ministerul Afacerilor Interne mai postează din când în când şi lucruri amuzante pe reţelele de socializare. Asta face ministerul una dintre cele mai populare pagini printre cei tineri, acest aspect se poate observa prin cei peste 900.000 de urmăritori pe Facebook.

Duminică au postat pe Facebook o discuţie cu un conducător auto care conducea cu viteză excesivă. "Nu aici trebuie să fiţi. Pe Waze arată că sunteţi pe cealaltă stradă" i-a spus şoferul poliţistului.

Poliţistul i-a recomandat să nu mai folosească Waze în viitorul apropiat şi să utilizeze aplicaţii pentru taxiuri deoarece i-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteză.

Cei de la Ministerul Afacerilor Interne recomandă conducătorilor auto să folosească aplicaţiile pentru a alege ruta cea mai bună, nu pentru a ocoli echipajele de poliţie. "Decât să ocoleşti mai bine respecţi legea... altfel cine ştie ce întâlneşti!" au scris pe Facebook.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici