Şofer prins cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania

Un bărbat a fost depistat, vineri, în timp ce conducea cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania, fiind amendat cu 810 lei şi fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru trei luni, informează Poliţia Română.

1252 afișări
Imaginea articolului Şofer prins cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania

Şofer prins cu 215 km/h pe Autostrada Transilvania (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 33 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 215 km/h. Acesta a fost depistat la km. 15+500 m, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii.

Conform legislaţiei în vigoare, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici