Şofer prins pe Autostrada Soarelui cu 236 de kilometri pe oră

Un tânăr a rămas fără permisul de conducere şi a fost amendat cu 720 de lei, după ce a fost prins pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea cu 236 de kilometri pe oră, informează, marţi, Poliţia Română.

233 afișări
Imaginea articolului Şofer prins pe Autostrada Soarelui cu 236 de kilometri pe oră

Şofer prins pe Autostrada Soarelui cu 236 de kilometri pe oră (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Slobozia, a fost depistat luni, în jurul orei 10.53, de poliţiştii de la Biroul de Poliţie A2, aparatul radar înregistrând, la kilometrul 96, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, maşina condusă de acesta cu 236 de kilometri pe oră.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei.

"Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile", arată Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

În 4 septembrie, un alt şofer, în vârstă de 24 de ani, din Constanţa, a fost prins pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea cu 246 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici