Şoferul care a produs accidentul în care o femeie jandarm a murit şi fetiţa ei a fost rănită, arestat

Şoferul care a produs accidentul din Suceava, în care o femeie jandarm, în vârstă de 40 de ani, a murit, iar fetiţa ei, de un an şi şase luni, a fost rănită grav, pe trecerea de pietoni, a fost arestat preventiv joi, potrivit deciziei instanţei.

1369 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a produs accidentul în care o femeie jandarm a murit şi fetiţa ei a fost rănită, arestat

Şoferul care a produs accidentul în care o femeie jandarm a murit şi fetiţa ei a fost rănită, arestat

Surse judiciare au declarat, joi seara, că intanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele şoferului care a provocat accidentul pe trecerea de pietoni, în care o femeie jandarm a murit.

Fetiţa femeii este internată în Spitalul din Suceava, în stare gravă şi se pune problema transportului său la un spital din Bucureşti.

Femeia jandarm şi fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava, de un şofer care circula cu viteză foarte mare în oraş. Din cauza rănilor grave, Irina, femeia jandarm, în vârstă de 40 de ani, a murit, iar fetiţa este internată la Reanimare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici