Video Şoferul care a provocat accidentul de la firma Leoni, din Argeş, a fost ARESTAT preventiv

Judecătorii din Piteşti au emis, vineri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele şoferului care a provocat accidentul de la Leoni in urma căruia o tânără a murit şi alte 5 persoane au ajuns la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4519 afișări

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au decis, vineri, ca bărbatul de 21 de ani, care care a provocat accidentul de joi dimineaţa de la firma Leoni, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

O maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov a intrat, joi, în alţi cinci angajaţi, iar o femeie de cetăţenie sârbă a murit pe loc.

Mai mulţi angajaţi ai furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov se aflau, joi, în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat. La un moment dat, ei au fost loviţi în plin de o maşină, femeia de naţionalitate sârbă, a murit pe loc. Alte două femei rănite sunt tot din Serbia.

Bărbatul care se afla la volanul maşinii le-a declarat poliţiştilor că este angajat al companiei şi venise să aducă ceva la firmă. La plecare, el a accelerat prea tare şi a pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a trecut printr-o plasă de gard care proteja spaţiul pentru servirea mesei şi i-a lovit pe cei cinci. În acel spaţiu, unde de obicei se servea masa, se aflau aproximativ 60 de persoane în momentul producerii accidentului.

Ambasadorul sârb la Bucureşti, Branko Brankovic, le-a vizitat, vineri, la Spitalul de Urgenţă Piteşti, pe cele două tinere din Serbia care au fost rănite după accidentul de joi. Branko Brankovic a discutat cu una dintre tinere, întrucât cealaltă dormea. Ambasadorul sârb la Bucureşti a declarat că tânăra rănită i-a spus că se simte mai bine.

Totodată, Branko Brankovic a afirmat că se va ocupa de repatrierea trupului tinerei din Serbia care a murit în urma incidentului şi că va acorda sprijin şi în dosarul penal deschis pe numele bărbatului care a intrat cu maşina într-un grup de angajaţi, dar nu vrea să influenţeze ancheta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici