Şoferul care a provocat accidentul din Tulcea, transmis pe Facebook, a spus că regretă ce a făcut

Şoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, judeţul Tulcea, transmis live pe Facebook, le-a spus anchetatorilor că regretă ce s-a întâmplat, precizând că a fugit de la locul evenimentului rutier pentru că s-a speriat. Bărbatul este în arest preventiv.

5519 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a provocat accidentul din Tulcea, transmis pe Facebook, a spus că regretă ce a făcut

Şoferul care a provocat accidentul din Tulcea, transmis pe Facebook, a spus că regretă ce a făcut

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost audiat de poliţiştii tulceni şi a explicat ce s-a întâmplat duminică seară, când a intrat cu maşina într-o curte din localitatea Văcăreni, afirmând că îi pare rău pentru cele petrecute.

„La audiere a spus, între altele, că regretă cele petrecute, că au murit oameni”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

De asemenea, el le-a mai spus anchetatorilor că a fugit după producerea accidentului pentru că s-ar fi speriat.

O femeie şi un copil au murit, duminică seara, iar o femeie însărcinată a murit la spitalul din Galaţi, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte trei persoane, două din maşină şi una din curte, au fost rănite. Potrivit poliţiştilor, şoferul avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului.

Pe numele bărbatului a fost emis, luni seara, mandat de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici