Şoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad şi pe familia acestuia, găsit mort

Şoferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul arădean Flavius Chiş şi pe membrii familiei acestuia într-un accident petrecut pe o autostradă de lângă Ljubljana, după care a fugit, fiind căutat de Poliţie, a fost găsit mort, autorităţile suspectând că s-a sinucis, conform presei locale.

973 afișări
Imaginea articolului Şoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad şi pe familia acestuia, găsit mort

Şoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad şi pe familia acestuia, găsit mort

Publicaţiile din Slovenia citează oficiali din Poliţie, care au declarat, joi, că a fost confirmată moartea şoferului căutat în urma accidentului în care au murit patru români, transmite MEDIAFAX.

Potrivit zurnal24.si, cadavrul unui bărbat a fost descoperit încă de duminică într-o pădure aflată între localităţile slovene Logatec şi Laze, iar poliţiştii au primit informaţii că este vorba despre Stanka Brajerja (50 ani), şoferul cisternei implicate în accidentul din 13 iulie, în care au murit prim-procurorul arădean Flavius Chiş, soţia, copilul şi soacra acestuia.

Autorităţile slovene au confirmat abia joi identitatea, după ce au primit rezultatele testelor ADN.

Conform altor publicaţii locale, poliţiştii nu au, în acest moment, suspiciuni privind cauzele morţii bărbatului, pe corpul căruia nu au fost găsite urme de violenţă, astfel că există suspiciunea că acesta s-a sinucis.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, a murit, în 13 iulie, într-un accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au mai pierdut viaţa soţia sa, fiul său în vârstă de cinci ani şi soacra sa.

Accidentul a avut loc în apropiere de Ljubljana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiş, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un şofer, în vârstă de 51 de ani, care a fugit de la faţa locului, fiind căutat de de poliţişti.

Conform Direcţiei de Poliţie din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, în 13 iulie, în apropiere de Logatec, un oraş situat la sud-vest de Ljubljana.

Colegii victimei declarau la acea vreme, corespondentului MEDIAFAX, că Flavius Chiş, care avea 44 de ani, plecase în vacanţă cu familia. Soţia avea 35 de ani, iar fiul lor avea cinci ani şi în toamnă ar fi mers pentru prima dată la şcoală. În accidentul din Slovenia a murit şi soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani.

Flavius Chiş urma să devină prim-procuror din 15 iulie, după ce a câştigat un concurs, iar în ultimii ani a fost şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Conform presei slovene, autoturismul în care se afla Chiş era oprit pe banda de urgenţă, iar o autocisternă l-a lovit şi l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

În acident a mai fost implicat un autoturism din România, ai cărui ocupanţi ar fi fost prieteni ai victimelor, care îi însoţeau în vacanţă. Este vorba despre două persoane care au fost rănite, fiind internate în Slovenia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici