Şoferul unei basculante a blocat autostrada A4 după ce a împrăştiat bălegar pe şosea | VIDEO

Şoferul unei basculante a fost amendat joi de poliţişti, după ce a împrăştiat îngrăşăminte naturale pe o bretea a autostrăzii A4, din Constanţa. Potrivit drumarilor, acesta nu a asigurat corespunzător oblonul basculantei, iar bălegarul s-a scurs pe şosea.

2172 afișări
Imaginea articolului Şoferul unei basculante a blocat autostrada A4 după ce a împrăştiat bălegar pe şosea | VIDEO

Şoferul unei basculante a blocat autostrada A4 după ce a împrăştiat bălegar pe şosea | VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, incidentul a avut loc joi pe breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 - DC87.

„Imaginea neglijenţei maxime şi lipsei de respect pentru ceilalţi participanţi la trafic! Şoferul unei autobasculante încărcată cu îngrăşăminte naturale nu a asigurat corespunzător oblonul, iar îngrăşământul s-a împrăştiat pe carosabil, blocând breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 - DC87”, au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe Facebook, unde au postat şi un film realizat în intersecţie.

Circulaţia a revenit la normal după ce carosabilul a fost curăţat, „prin demersurile şoferului vinovat”, susţin reprezentanţii DRDP Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au identificat şoferul autobasculantei, care a fost sancţionat cu şase puncte amendă - 870 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici