Solicitanţii de permis cu deficienţe grave de auz trebuie să echipeze maşinile cu oglinzi mai mari

Ministrul Sănătăţii a schimbat, printr-un ordin, condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere, astfel încât solicitanţii care prezintă deficienţe profunde de auz trebuie să-şi echipeze maşinile cu oglinzi mai mari.

474 afișări
Imaginea articolului Solicitanţii de permis cu deficienţe grave de auz trebuie să echipeze maşinile cu oglinzi mai mari

Solicitanţii de permis cu deficienţe grave de auz trebuie să echipeze maşinile cu oglinzi mai mari

"Pct. 2.3: Solicitanţii care prezintă hipoacuzie profundă bilaterală care nu poate fi corectată la nicio ureche pot fi încadraţi doar în grupa 1 dacă vehiculul dispune de oglinzi mai mari.

Pct.2.4.: Pentru solicitanţii care prezintă hipoacuzie cu sau fără corecţie protetică, după caz, şi care solicită permis auto pentru grupa 1 se eliberează avizul apt/apt condiţionat, cu recomandarea echipării autovehiculului potrivit prevederilor pct. 2.3.", se arată în ordinul Ordinul 1049/2019 al ministrului Sănătăţii.

Ordinul a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.

Taguri:
permis,
auto,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici