Video #Solidaritate Jurnal de voluntar. Mesaj pentru colegii care au plecat la Suceava

  • Două studente la Medicină, voluntare la Primiri Urgenţe SMURD Iaşi, le ţin pumnii colegilor plecaţi să lucreze la Suceva
  • La Suceava sunt cei mai mulţi pacienţi cu coronavirus
  • Mulţi voluntari s-au alăturat medicilor de la Suceava, copleşiţi de numărul de cazuri
716 afișări
Mulţi voluntari s-au alăturat medicilor de la Suceava, copleşiţi de numărul de cazuri. Bianca şi Ana, două studente la Medicină la Iaşi, care sunt şi voluntare la Primiri Urgenţe, le transmit încurajări colegilor care au plecat să lucreze la Suceava, unde sunt cele mai multe cazuri de COVID-19 din ţară. 
 
„Salut! Suntem Bianca şi Ana, suntem voluntare UPU SMURD, suntem în tura de zi acum. Ana, ce părere ai despre această tură?”, întreabă Bianca, după ce face prezentările. 
 
„Este foarte liber şi este foarte bine, asta înseamnă că în  continuare ascultaţi sfaturile celor de la televizor, celor de la minister şi staţi în casă şi aveţi grijă de ce din jurul vostru. Este o gardă lejeră”, spune Ana. 
 
Cele două fete adresează un mesaj medicilor plecaţi la Suceava.

„Noi am vrut mai mult, acest jurnal de voluntar să îl dedicăm colegilor noştri care au plecat la Suceava. Vă ţinem pumnii, suntem alături de voi şi sperăm să vă întoarceţi sănătoşi cu toţii de acolo. Vă aşteptăm cu mare, mare drag înapoi”, spune Bianca. 
 
„Şi în cazul în care vă întrebaţi de ce avem aceşti plasturi pe nas, ni se aburesc ochelarii, amândouă suntem purtătoare de ochelari. Deci, nu avem nicio bibilică lipsă pur şi simplu am vrut să menţionăm asta. Life hack se cheamă. V-am pupat de la distanţă! Bye!!, ţine să precizeze Ana, în încheiere. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici