Solomon: Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, miercuri, că la manifestările prilejuite de Festivalul "Marin Sorescu", care vor avea loc în Portul Cultural Cetate (Dolj), a invitat-o şi pe Elena Udrea, pe care o consideră "o femeie de cultură" întrucât a terminat o facultate şi vorbeşte bine.

40 afișări
Imaginea articolului Solomon: Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură

Solomon: Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură (Imagine: Bogdan Dănescu/Mediafax Foto)

Municipalitatea craioveană va organiza, în perioada 23-24 februarie, "Zilele Marin Sorescu", evenimentul urmând să se desfăşoare la Craiova şi în Portul Cultural Cetate, care aparţine poetului Mircea Dinescu.

"Vor fi două zile pline, cu o deplasare în Portul Cultural Cetate, la Mircea Dinescu. Să vă demonstrez că Mircea Dinescu este prieten cu primarul Craiovei care l-a făcut cetăţean de onoare al Craiovei, i-a dat magazin, spaţiu comercial, iar Mircea Dinescu a răspuns prin a investi în agricultură în acea zonă săracă", a declarat Solomon, care este liderul PDL Craiova.

La manifestările din acest an a fost invitată şi Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării, despre care Solomon spune că este o "femeie de cultură".

"Elena Udrea, poate o să vă surprindă, dar este o femeie de cultură. Portul Cetate înseamnă o pată de culoare în acest judeţ negru, iar Elena Udrea vrea să ajute Doljul, de altfel este singurul ministru din Guvernul Boc care vrea să ajute această zonă. Dacă o să vină, nu o să vină să se plimbe. Poate sta bine mersi la Bucureşti", a declarat Solomon.

Întrebat de ce consideră că Elena Udrea este un om de cultură, primarul Antonie Solomon a spus: "Dar de ce credeţi că nu este de cultură?! Are o facultate, vorbeşte foarte bine, este citită. Aşa o consider eu, un ministru cult".

Ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, a participat şi în anul 2009, la Portul Cultural Cetate, la manifestările prilejuite de Zilele "Marin Sorescu", atunci ea botezând un ied primit cadou, căruia i-a spus "Sorel".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici