Soluţia găsită de Firea pentru fluidizarea traficului: Autobuzele STB trebuie să circule pe liniile de tramvai

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că doreşte modificarea Codului Rutier, astfel încât autobuzele STB din Bucureşti să poată circula pe liniile de tramvai, pentru fluidizarea circulaţiei. O solicitare în acest sens va fi transmisă Parlamentului, anunţă Firea.

4400 afișări
Imaginea articolului Soluţia găsită de Firea pentru fluidizarea traficului: Autobuzele STB trebuie să circule pe liniile de tramvai

Soluţia găsită de Firea pentru fluidizarea traficului: Autobuzele STB trebuie să circule pe liniile de tramvai

Gabriela Firea a declarat, luni, în cadrul unui comandament organizat la Primăria Capitalei, pentru fluidizarea traficului înainte de Sărbători, că traficul se intensifică înainte de Crăciun cu 25%.

„Traficul se intensifică cu 20 – 25 de procente, nu doar din cauza bucureştenilor. (...) Se face şi aprovizionarea pentru zilele libere. În Bucureşti vin şi cetăţeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar şi la cumpărături”, a precizat, luni, Gabriela Firea.

Edilul mai spune că vrea ca autobuzele STB să circule pe liniile de tramvai.

„Codul Rutier trebuie să fie modificat, am făcut şi mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”, a mai precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
trafic,
cod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici