Sondaj AETI: Peste 90% dintre antreprenori cer demisia ministrului Economiei, Virgil Popescu

  • Peste 90% dintre antreprenori consideră că ministrul Economiei, Virgil Popescu, ar trebui să demisioneze, arată un sondaj făcut de Asociaţia Europeană a Tinerilor Întreprinzători pe 500 de antreprenori.
  • Sondajul a avut două etape: sondaj telefonic şi sondajul unui grup de antreprenori de pe Facebook.
510 afișări
Imaginea articolului Sondaj AETI: Peste 90% dintre antreprenori cer demisia ministrului Economiei, Virgil Popescu

Sondaj AETI: Peste 90% dintre antreprenori cer demisia ministrului Economiei, Virgil Popescu

Asociaţia Europeană a Tinerilor Întreprinzători anunţă vineri că a realizat un sondaj referitor la activitatea ministrului Economiei, Virgil Popescu şi a întrebat antreprenorii dacă sunt de părere că acesta ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demis.

Sondajul a avut două etape: sondaj telefonic şi sondajul unui grup de antreprenori de pe Facebook.

Antreprenorii au trebuit să răspundă la întrebarea: „Având în vedere faptul că în ultimul an, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a blocat programele START-UP Nation / Star-Tech Inovation, Microindustrializare, Comerţ şi Servicii de piaţă, Internaţionalizare, Femeia antreprenor (şi altele) şi a gestionat defectuos granturile pentru IMM-uri, credeţi că ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demis de premierul României?”.

Astfel, din cei 500 de antreprenori contactaţi telefonic (în intervalul 24-26 noiembrie 2020), 92,2% consideră că Virgil Popescu ar trebuie să demisioneze sau să îşi dea demisia, 5,4% dintre respondenţi consideră că ministrul Economiei nu ar trebui să fie demis sau să demisioneze, iar 2,4% nu au dorit să răspundă la întrebare.

Acelaşi sondaj, referitor la activitatea şi demisia ministrului Economiei a fost efectuat şi pe un grup de Facebook al antreprenorilor interesaţi de programe cu fonduri nerambursabile, din care fac parte aproximativ 22.000 de membri.

Sondajul a fost efectuat în perioada din 26 noiembrie până pe 27 noiembrie, ora 9.00.

În urma acestui sondaj, 90,9% consideră că ministrul Economiei, Virgil Popescu, ar trebuie să demisioneze sau să îşi dea demisia, 6,81% dintre respondenţi consideră că nu ar trebuie să fie demis sau să demisioneze, iar 2,27% nu au dorit să răspundă la întrebare.

„Sperăm că premierul Ludovic Orban să ia decizia corectă şi să îl demită pe minsitrul Economiei pentru blocarea celor mai importante programe guvernamentale, în frunte cu START-UP Nation / Star-Tech Inovation sau măcar când se va forma noul guvern, acest ministru să nu se mai ocupe de antreprenori şi IMM-uri. Este inadmisibil să blochezi cel mai de succes program guvernamental al României, ce a generat peste 64.000 de locuri de muncă, pentru simplul motiv că el a fost implementat de fostul guvern al PSD”, a declarat Marius Todos, Preşedintele Asociaţiei Conseil en Entreprise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici