Soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a votat, luni, cu 44 de voturi pentru şi două abţineri, ca soprana Angela Gheorghiu să primească titlul de cetăţean de onoare al Capitalei.

523 afișări
Imaginea articolului Soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei

Soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei

"Vocea unică şi uimitoarea prezenţă scenică au transformat-o pe soprana Angela Gheorghiu într-un superstar al operei internaţionale: la Royal Opera House în "La Boheme", la Metropolitan Opera New York, la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House Covent Garden a cântat pentru prima dată mult-aclamatul "La Traviata" în 1994, legendara reprezentaţie pentru a cărei transmitere TV în direct BBC şi-a întrerupt programul" (...) Este unul dintre motivele cele mai frumoase pentru care ne putem mândri că suntem români", se arăta în expunerea de motive a primarului general.

Consilierii Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au votat, cu 44 de voturi pentru şi două abţineri, propunerea, astfel că soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici