Sorin Apostu nu îşi mai ridicase salariul de primar din septembrie 2010

Primarul suspendat al Clujului Sorin Apostu nu şi-a ridicat salariul de primar din septembrie 2010, conform rechizitoriului procurorilor DNA Cluj.

494 afișări
Imaginea articolului Sorin Apostu nu îşi mai ridicase salariul de primar din septembrie 2010

Sorin Apostu nu îşi mai ridicase salariul de primar din septembrie 2010 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Conform rechizitoriului procurorilor DNA Cluj, în cursul urmăririi penale au fost solicitate instituţiilor bancare extrasele de cont privind conturile deschise pe numele lui Sorin Apostu şi al Monicăi Apostu.

"S-a constatat astfel că, deşi veniturile lunare ale inculpatului Apostu Sorin sunt la un nivel mediu, acesta nu a efectuat nicio extragere din cont în ultimul an. Astfel, ultima ridicare de numerar din salariu a fost efectuată de inculpat la data de 25 septembrie 2010, ceea ce denotă că acesta se baza pe alte venituri decât cele salariale pentru asigurarea traiului zilnic", se arată în rechizitoriu.

Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, dar şi soţia acestuia, avocatul Monica Apostu, şi oamenii de afaceri Călin Stoia şi Aspazia Droniuc au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, joi, pentru fapte de corupţie, dosarul fiind trimis spre judecare la Curtea de Apel Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici