Sorin Grindeanu spune că nemulţumirile taximetriştilor nu vor fi rezolvate prin ordonanţă de urgenţă

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că Guvernul nu va da o ordonanţă de urgenţă pentru a rezolva nemulţumirile taximetriştilor, soluţiile urmând a fi adoptate, în urma unor dezbateri, prin proiect de lege.

1832 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu spune că nemulţumirile taximetriştilor nu vor fi rezolvate prin ordonanţă de urgenţă

Sorin Grindeanu spune că nemulţumirile taximetriştilor nu vor fi rezolvate prin ordonanţă de urgenţă

"Am văzut că ieri (miercuri - n.r.) ministrul pentru Dialog Social (Gabriel Petrea - n.r.) s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor, a asociaţiei respectivă. Vreau să subliniez - nu Guvernul rezolvă chestiunile care ţin de autorizaţii, de Ilfov, de Bucureşti. Nu este o chestiune care să ţină de partea guvernamentală, în schimb înţeleg nemulţumirile legate de anumite reglementări din lege. Vreau să vă spun că eu cred că dezbaterea publică e cea mai bună", a spus premierul.

El a precizat că Ministerul Transporturilor a trimis o propunere spre avizare către celelalte ministere.

Eu le-am cerut, după ce am văzut minuta-cadru semnată de ministrul Petrea să se facă dezbatere şi - în niciun caz - nu dăm ordonanţă. Facem un proiect de lege. Sunt absolut deschis pentru propunerile care vin din fiecare parte. Trebuie reglementate anumite lucruri, dar neîncălcând drepturile altora. Deci dezbatere, nu ordonanţă de urgenţă", a precizat premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici