Sorin Ovidiu Vântu va fi eliberat. Decizia este definitivă

  • Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat
  • Tribunalul Bucureşti a admis azi contestaţia fostului om de afaceri
  • Sorin Ovidiu Vîntu avea de executat o pedeapsă totală de peste 10 ani în mai multe dosare
5872 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vântu va fi eliberat. Decizia este definitivă

Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat

Tribunalul Bucureşti a admis definitiv, azi, contestaţia lui Sorin Ovidiu Vîntu şi astfel, omul de afaceri va fi eliberat din detenţie. Decizia este definitivă. Iniţial, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare condiţionată în luna ianuarie 2020.

Ulterior, Sorin Ovidiu Vîntu a făcut apel. Astfel, omul de afaceri, aflat la închisoarea Jilava, ieşi din detenţie.

El avea de executat o pedeapsă totală de peste 10 ani în mai multe dosare. Cele mai cunoscute sunt cel al delapidării Asociaţiei Salariaţilor SNP Petrom sau al căderii FNI. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici