Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca

Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere, luni noapte, din Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, unde a fost internat timp de câteva ore pentru investigaţii medicale.

82 afișări
Imaginea articolului Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca

Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat luni noapte, la ora 22.00.

Rezultatul analizelor efectuate indică o acutizare a suferinţei cardiace.

Sorin Ovidiu Vîntu a venit la Spitalul Floreasca, luni la ora 13.30, pentru investigaţii şi a fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, după ce a primit rezultatele analizelor, a spus Bogdan Opriţa.

Judecătorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul "Foreasca" pentru a verifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu care au spus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentru o injecţie.

Unul dintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientului său prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde i s-a făcut o injecţie şi a fost oprit pentru alte investigaţii.

Judecătorul Camelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat să se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie susţinut cu acte justificative emise de Spitalul Floreasca.

Avocaţii au intenţionat să prezinte un document medical, dar magistratul a susţinut că nu poate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis şi că vrea să telefoneze la Spitalul Floreasca pentru a verifica informaţia privind internarea lui Vîntu.

Judecătorul a admis, luni, cererea avocaţilor privind copierea CD-urilor cu înregistrări telefonice şi ambientale în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, astfel că fiecare dintre inculpaţi va primi câte trei copii ale acestora. Copierea acestor CD-uri va fi făcută de către informaticianul instanţei, în prezenţa procurorului. Discuţiile în dosar vor fi reluate după finalizarea copierii şi după verificarea informaţiilor privind internarea omului de afaceri la Spitalul Floreasca.

În 12 octombrie, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul instanţei supreme i-au trimis în judecată pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Octavian Ţurcan pentru favorizarea infractorului şi pe Alexandru Stoian pentru complicitate la această infracţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici