Sorin Scarlat este noul director al CNAIR, după demisia lui Narcis Neaga

Sorin Scarlat, fost director general adjunct Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră, este noul director al CNAIR, în locul lui Narcis Neaga, care a demisionat marţi.

1625 afișări
Imaginea articolului Sorin Scarlat este noul director al CNAIR, după demisia lui Narcis Neaga

Sorin Scarlat este noul director al CNAIR, după demisia lui Narcis Neaga

Sorin Scarlat este absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, doctorand în instalaţii şi inginerie civilă, şi a lucrat la companii precum Romstrade, Asociarea UMB Spedition - PA&CO-Euroconstruct Trading 98, Asocierea Astaldi - Euroconstruct Trading 98 - Astalrom, dar şi pentru CNADNR, devenită CNAIR, ca inginer, manager proiecte sau coordonator de activitate.

Narcis Neaga a demisiont marţi, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat ministrului Transporturilor demiterea sa.

Taguri:
cnair,
conducere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici