Sorina Pintea, despre Spitalul Săpoca: Sunt 45 de posturi aprobate, buget există

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, marţi, la Brăila, că Spitalul din Săpoca, unde un pacient a omorât cinci persoane şi a rănit opt, are un buget care i-ar permite să facă angajări, unitatea având 45 de posturi aprobate.

207 afișări
Imaginea articolului Sorina Pintea, despre Spitalul Săpoca: Sunt 45 de posturi aprobate, buget există

Sorina Pintea, despre Spitalul Săpoca: Sunt 45 de posturi aprobate, buget există

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, într-o conferinţă de presă la Brăila, că nu există justificare în privinţa lipsei de personal de la Spitalul din Săpoca, deoarece unitatea medicală are aprobare şi buget pentru 45 de posturi.


„Există posturi aprobate de Ministerul Sănătăţii, am înţeles că vineri apăruseră posturile pe care spitalul urmează să le scoată la concurs. Eu le-am sugerat să scoată toate posturile aprobate la concurs, pentru că sunt 45 de posturi aprobate. Dacă nu era aprobare, nu erau finanţate, era o mare problemă. Ei spuneau că nu au buget, dar buget există. Cei de acolo ştiau că ministerul le plăteşte salariile. Nici vorbă, nu ministerul face aceste plăţi", a declarat ministrul Sorina Pintea.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a aflat marţi la Brăila pentru a participa la inaugurarea unui bloc ANL pentru specialiştii din sănătate. Clădirea aflată pe un bulevard din apropierea Spitalului Judeţean Brăila a costat două milioane de lei. Imobilul are trei etaje şi 31 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, dotate cu centrală termică.

Taguri:
pintea,
săpoca,
buget

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici