Soţia lui Bruce Willis dezvăluie „preţul" plătit după ce a dat prioritate nevoilor familiei sale

Soţia lui Bruce Willis dezvăluie „preţul" plătit după ce a dat prioritate nevoilor familiei sale. Modelul în vârstă de 43 de ani vorbeşte cu emoţie despre timpul petrecut în familie.

5579 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bruce Willis dezvăluie „preţul" plătit după ce a dat prioritate nevoilor familiei sale

FOTO People

Fotomodelul în vârstă de 43 de ani, care are cu actorul din „Die Hard” două fiice, Mabel, 10 ani, şi Evelyn, opt ani, vorbeşte cu emoţie despre cum timpul petrecut împreună este preţios.

Emma Heming Willis a recunoscut că a pus nevoile familiei sale mai presus de ale sale şi asta a avut un „tribut", dar a învăţat să îşi facă loc pentru ea însăşi, scrie Sky News.

Ea a făcut mărturisirile pentru un site american de parenting, după ce la începutul acestui an a dezvăluit că soţul ei, în vârstă de 67 de ani, se retrage din cauza unei afecţiuni numite afazie, care provoacă dificultăţi de limbaj sau de vorbire.

Willis a declarat pentru The Bump: „Mă lupt în fiecare zi să găsesc timp ca să mă îngrijesc. Am pus nevoile familiei mele mai presus de ale mele, ceea ce am constatat că nu mă face un fel de erou. Grija pentru toţi ceilalţi din gospodăria mea îşi pusese amprenta asupra sănătăţii mele mintale şi a sănătăţii generale şi nu servea nimănui. Cineva mi-a spus nu demult că, atunci când ai prea multă grijă de cineva, ajungi să nu te îngrijeşti suficient de tine însuţi. Acest lucru m-a oprit din drum. Nu mă îngrijesc perfect, dar am câteva nevoi de bază care sunt obligatorii, cum ar fi, în primul rând, exerciţiile fizice. Este un moment în care mă pot deconecta şi pot face ceva care ştiu că mă face să mă simt bine în general. Cred că este important să găseşti acel lucru care te face să te simţi bine şi să construieşti de acolo".

Ea a adăugat: „Fetele aduc atât de multă dragoste, râsete şi viaţă în casa noastră. Pentru noi, ca familie, întotdeauna a fost vorba de a crea amintiri. Nici măcar nu sunt sigură că avem ritualuri sau tradiţii. Pur şi simplu ne place să ne petrecem timpul unul cu celălalt şi ştim că timpul este preţios”.

Bruce Willis s-a căsătorit cu actriţa Demi Moore în 1987 şi au avut trei copii: Rumer, Scout şi Tallulah. Cei doi s-au despărţit în 2000, dar au rămas în relaţii bune, iar Willis s-a căsătorit cu actriţa Emma Heming în 2009.

Anunţându-şi diagnosticul în martie, familia lui Willis a declarat că a fost o „perioadă cu adevărat dificilă" pentru ei şi a mulţumit fanilor pentru „dragostea, compasiunea şi sprijinul lor continuu".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici