Soţul fostului ministru Claudia Boghicevici, internat la spital după ce ar fi fost bătut de un bărbat din echipa USL

Soţul fostului ministru al Muncii Claudia Boghicevici este internat la Spitalul Judeţean Arad, el acuzând că a fost bătut pe stradă de un bărbat din echipa de campanie a USL, iar de faţă ar fi fost senatorul PNL Ovidiu Marian, care neagă însă, spunând că Boghicevici era băut şi a căzut într-un şanţ.

1036 afișări
Imaginea articolului Soţul fostului ministru Claudia Boghicevici, internat la spital după ce ar fi fost bătut de un bărbat din echipa USL

Soţul fostului ministru Claudia Boghicevici, internat la spital după ce ar fi fost bătut de un bărbat din echipa USL (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de ARD Aradm Cătălin Boghicevici, soţul fostului ministru Claudia Boghicevici, a fost bătut crunt de către membri ai echipei de campanie a USL, incidentul având loc într-un cartier din municipiul Arad.

Conform sursei citate, Cătălin Boghicevici şi senatorul PNL Ovidiu Marian, care candidează din nou pentru Senat, "au fost implicaţi într-un scandal soldat cu rănirea gravă a primului".

"Cătălin Boghicevici a fost agresat şi bătut cu brutalitate de către membri ai unei echipe de campanie USL, condusă de Ovidiu Marian, pentru că a sărit în ajutorul altor doi membri ai echipei de campanie ARD, care erau, la rândul lor, agresaţi de către echipa USL. Cu toate că îl cunoaştea personal pe soţul fostei sale colege, Ovidiu Marian nu a făcut nimic pentru a opri agresiunea", precizează sursa citată.

În comunicat este citat fostul ministru PDL Claudia Boghicevici, care candidează pentru al doilea mandat de deputat din partea ARD: "Sunt extrem de şocată, sunt aici lângă soţul meu şi nu ştiu ce îi voi spune fetiţei mele. Nu îl înţeleg pe Ovidiu Marian. Omul ăsta a fost colegul nostru. A stat cu noi la masă, în familia mea. Nu vreau decât ca soţul meu să se facă bine. De Ovidiu Marian se vor ocupa justiţia şi Dumnezeu".

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, Boghicevici a adăugat că soţul său are contuzii, traumatisme şi hematoame, fiind internat la Spitalul Judeţean Arad.

"Îl dor coastele, umărul, nu-şi poate mişca un picior şi are un ochi umflat. Aşteptăm rezultatele radiografiilor", a spus deputatul.

Referitor la altecaţie, Boghicevici a spus că soţul său se îndrepta spre casă după miezul nopţii, în urma unor acţiuni electorale, iar pe drum a văzut un grup de tineri care se certau, între care se aflau şi doi tineri de la ARD.

"A oprit pentru a vedea care este situaţia şi atunci a fost bătut", susţine Boghicevici.

Senatorul Ovidiu Marian neagă, însă, susţinând că Boghicevici era băut şi că el este cel care a agresat două tinere din echipa de campanie a USL.

"Soţul doamnei Boghicevici era beat, mirosea de la distanţă a alcool şi striga continuu «Jos Ponta». El a fost cel care a agresat nişte tinere din echipa mea, care distribuiau materiale electorale. În echipa mea erau şi vreo trei băieţi, dar tineri, deloc agresivi. Nu a fost nicio bătaie, domnul Boghicevici a căzut într-un şanţ şi probabil că atunci s-a rănit", a afirmat senatorul Marian.

Poliţiştii arădeni au primit o sesizare din partea lui Cătălin Boghicevici.

"S-a înregistrat sesizarea cu autor necunoscut, pentru că reclamantul a declarat că agresorul este o persoană necunoscută. Sunt audiaţi martorii pentru stablirea faptelor, urmând să fie identificat şi presupusul agresor", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici