Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, în comă după ce a fost bătut şi tâlhărit la serviciu

Patronul unui atelier de tuning auto din Arad, Valentin Costea, soţul unei cunoscute prezentatoare tv din judeţ - Diana Costea (Mariş), este în stare critică la spital, în comă, după ce joi seară a fost găsit bătut la serviciu, iar poliţiştii au reţinut un angajat care l-ar fi tâlhărit.

649 afișări
Imaginea articolului Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, în comă după ce a fost bătut şi tâlhărit la serviciu

Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, în comă după ce a fost bătut şi tâlhărit la serviciu (Imagine: Facebook)

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, un bărbat a solicitat ajutor la 112 după ce l-a găsit pe Valentin Costea inconştient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deţine, având leziuni grave la cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel care l-a găsit este un prieten care l-a vizitat la atelier şi care, constatând că uşa era încuiată, s-a uitat pe fereastră, pentru că în interior becul era aprins, şi a văzut victima căzută pe podea.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Uşa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reuşit să o deschisă escaladând o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timişoara în comă de gradul III/IV şi a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Conform medicilor, victima este în continuare în comă, fiind conectată la aparate de menţinere a funcţiilor vitale.

Anchetatorii afirmă că suspectul reţinut este un angajat al atelierului, în vârstă de 24 de ani, acesta fiind audiat toată noaptea de joi spre vineri.

Presupusul agresor urmează să fie prezentat judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Suspectul ar fi intenţionat să fure bani, însă ar fi sustras doar telefonul mobil al victimei.

Diana Costea (Mariş), care este prezentatorul principalului jurnal de ştiri de la Televiziunea Arad, a transmis un mesaj pe Facebook, în care arată că le mulţumeşte celor care îi sunt aproape în aceste clipe.

"Vă mulţumesc că sunteţi lângă mine. Îmi pare rău că multora nu am apucat să vă răspund la apeluri sau la mesaje. Apreciez implicarea voastră, Dumnezeu să vă răsplătească înzecit”, a scris vedeta TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici