Şpagă la vârsta a treia în Suceava. Bunic de 74 de ani a dat mită 300 euro să-şi scape nepotul de dosar penal

  • Un pensionar de 74 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să mituiască un poliţist din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava
  • Bătrânul voia ca în schimbul sumei de 300 euro, nepotul lui să scape de un dosar penal
  • Potrivit procurorilor, bărbatul se află sub control judiciar
2807 afișări
Imaginea articolului Şpagă la vârsta a treia în Suceava. Bunic de 74 de ani a dat mită 300 euro să-şi scape nepotul de dosar penal
Un bunic de 74 de ani din Suceava are dosar penal şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pentru dare de mită. 
 
Poliţiştii l-au prins în flagrant când s-a dus la postul de poliţie din comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava şi a vrut să dea mită 300 de euro unui agent.
 
Bătrânul voia ca, în schimbul banilor, agentul de poliţie să îl scape pe nepotul său de un dosar penal deschis după ce a încălcat regulile rutiere, anunţă procurorii suceveni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici