Spectacol de muzică pe plaja de la Tuzla fără respectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului

Un spectacol de muzică mixată de un DJ pe o plajă din Tuzla a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică fără respectarea prevederilor legale de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

280 afișări
Imaginea articolului Spectacol de muzică pe plaja de la Tuzla fără respectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului

Spectacol de muzică pe plaja de la Tuzla fără respectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa anunţă că au dat amenzi de peste 20.000 lei.

Jandarmii constănţeni au verificat zona plajei din comuna Tuzla cum se respectă măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Aceştia au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse în timpul epidemiei.

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 4.000 de lei, iar cei 32 de participanţi cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei.

Şi poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa au aplicat patru amenzi în urma unor razii pe raza oraşului Constanţa unor persoane care au participat la activităţi în spaţiul public/privat/închis. Au mai fost date şapte amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi alte 29 de sancţiuni.

Au fost verificate 111 societăţi comerciale, dintre care şapte au fost identificate că nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor de răspândire a virusrului Sars –CoV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici