Sperai să mergi cu metroul în Drumul Taberei din iunie? Recepţia lucrărilor, amânată din nou

  • Ultimul termen al finalizării lucrărilor pentru M5 era finalul lunii iunie
  • Metrorex mai are însă nevoie de 1.000 de angajaţi pentru a finaliza lucrările
  • Un termen mai realist pentru finalizarea lucrărilor ar fi sfârşitul anului
2886 afișări
Imaginea articolului Sperai să mergi cu metroul în Drumul Taberei din iunie? Recepţia lucrărilor, amânată din nou

Sperai să mergi cu metroul în Drumul Taberei din iunie? Recepţia lucrărilor, amânată din nou

Credeai că în sfârşit vei putea călători cu metroul în Drumul Taberei? Află că lucrările nu vor fi recepţionate la sfârşitul lunii iunie, aşa cum au declarat anterior ministrul Transporturilor Lucian Bode şi premierul Ludovic Orban. Recepţia se amână spre finalul lui 2020.

„Sperăm spre sfârşitul anului, mai vorbim până atunci, să se dea în exploatare Magistrala 5. (...) Dacă în noiembrie-decembrie este metroul de dat în exploatare, e bine, pe magistrala respectivă”, a declarat pentru MEDIAFAX, Ion Rădoi, lider al Sindicatului Liber din Metrou (USLM).

Lipsa angajaţilor a generat încă o amânare, potrivit acestuia.

„Ne trebuie 1.000 de angajaţi, pentru că vorbim de 10 staţii şi un depou. Nu e simplu să întreţii 10 staţii, la fel în cazul depoului. Este destul de mult de lucru în continuare pentru a face recepţia respectivă”, a mai spus Ion Rădoi.

Termenul finalizării lucrărilor a fost plasat pe 30 iunie de către ministrul Transporturilor şi de către premierul Ludovic Orban.

Contactat de MEDIAFAX, ministrul Transporturilor nu a vrut să comenteze subiectul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici