Spitale pe şine. Ţara care îşi transformă de urgenţă trenurile în spitale pentru bolnavii de COVID-19

  • Compania naţională de căi ferate din Pakistan a convertit trenurile cu vagoane clasa business în spitale mobile de carantină
  • Capacitatea unui tren este de 300 paturi
  • India intenţionează să facă la fel
3139 afișări
Imaginea articolului  Spitale pe şine. Ţara care îşi transformă de urgenţă trenurile în spitale pentru bolnavii de COVID-19

Spitale pe şine. Ţara care îşi transformă de urgenţă trenurile în spitale pentru bolnavii de COVID-19

Autorităţile pakistaneze transformă trenurile din clasa 1 şi business în spitale mobile de carantină, destinate bolnavilor de COVID-19.
 
Mai multe astfel de trenuri au fost deja convertite şi trimise în regiunile cel mai rău afectate de pandemia de coronavirus, a anunţat Shaikh Rashid Ahmad, ministrul transporturilor din Pakistan.
 
De asemenea, gările din Lahore, Karachi, Quett, Sukkur, Rawalpindi şi Multan au fost dotate cu câte 100 de paturi cu ventilatoare, pentru a mai lua din presiune pusă pe spitale.
 
Pakistan a suspendat toate cursele de tren pe perioada stării de urgenţă, trenurile spital fiind singurele care au permisiunea să se deplaseze la nevoie.
Până acum, Pakistanul a declarat 1.700 de îmbolnăviri şi 21 de decese.
 
India, care are 1.250 cazuri şi 32 de decese înregistrate lucrează de asemenea la transformarea unor trenuri în spitale de carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici