Spitalele cad unul câte unul: Secţia de Infecţioase a Spitalului Dej, închisă. Doi pacienţi au fost depistaţi pozitiv

  • Secţia de Infecţioase a Spitalului Dej a fost închisă
  • Doi bolnavi internaţi aici cu fost depistaţi pozitiv
  • Personalul medical a intrat în carantină
681 afișări
Imaginea articolului Spitalele cad unul câte unul: Secţia de Infecţioase a Spitalului Dej, închisă. Doi pacienţi au fost depistaţi pozitiv

Spitalele cad unul câte unul: Secţia de Infecţioase a Spitalului Dej închisă, după ce doi pacienţi au fost depistaţi pozitiv

Secţia de Infecţioase a Spitalului Municipal Dej, judeţul Cluj, a fost închisă, luni, după ce două paciente au fost confirmate pozitiv cu cornavirus, personalul medical intrând în carantină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, luni, că la spitalul din Dej a fost declanşată o anchetă epidemiologică.

„Secţia de Infecţioase a Spitalului Municipal Dej a fost închisă, este o anchetă epidemiologică în curs. Secţia rămâne închisă până se finalizează ancheta şi procedurile aferente”, a spus Abrudean.

Decizia de închidere a secţiei vine după ce două paciente din localitatea Cetan au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Odată cu închiderea secţiei, personalul medical al acesteia a intrat în carantină, fiind vorba despre un medic şi cinci asistente şi infirmiere.

Cele două paciente confirnate cu coronavirus au fost transferate la Spitalulul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici