Spitalul modular ATI de la Piatra Neamţ este funcţional. „Împreună am repornit inima spitalului judeţean”

  • Spitalul modular ATI, construit din donaţii strânse de Asociaţia Dăruieşte Viaţă, este funcţional începând de vineri.
  • Unitatea este costruită chiar în curtea Spitalului Judeţean în care a avut loc incendiul de la secţia ATI COVID-19.
284 afișări
Imaginea articolului Spitalul modular ATI de la Piatra Neamţ este funcţional. „Împreună am repornit inima spitalului judeţean”

Spitalul modular ATI de la Piatra Neamţ este funcţional. „Împreună am repornit inima spitalului judeţean”

„Spitalul Modular ATI Piatra Neamţ este funcţional. Astăzi, primii pacienţi beneficiează de îngrijire medicală în condiţii de tratament la standarde europene. Împreună am repornit inima spitalului judeţean, după ce secţia de terapie intensivă a ars în totalitate în incendiul din noiembrie 2020. Mulţumim donatorilor şi sponsorilor pentru implicare”, anunţă Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

Reprezentanţii Asociaţiei Dăruieşte Viaţă au strâns fonduri pentru construirea spitalului modular ATI, cu toate facilităţile necesare, chiar în curtea Spitalului Judeţean în care a avut loc incendiul de la secţia pentru bolnavi COVID-19 în stare gravă.

Spitalul modular de la Piatra Neamţ are 18 paturi, grupate în trei saloane şi o rezervă de tip izolator, filtre pacienţi, laborator de analize medicale şi sterilizare, depozite pentru materiale, vestiare, grupuri sanitare, post supraveghere, cameră de gardă şi spaţiu tehnic pentru reţelele de fluide medicale. Spitalul va beneficia de centrală de tratare a aerului şi reţea de gaze medicale, esenţiale oricărei secţii de terapie intensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici